HONDA CIVIC 5D

De sportieve styling van de Honda Civic 5-deurs blijft evolueren om de uitstekende wendbaarheid en de turboprestaties te onderstrepen. Met de handgeschakelde zesversnellingsbak of met de 7-traps CVT automaat voelt u echt de weg.

Catalogusprijs
€ 27.415
 

Financiering
€ 219/maand

Liever private lease? Dit kan vanaf € 440/maand!

KLAAR VOOR DE WEG

GEMAAKT VOOR RIJGENOT

Hier is geen twijfel mogelijk. Met zijn vloeiende atletische lijnen is deze auto gemaakt om te presteren. Vooral de hertekende bumpers en de LED-koplampen vallen op en onderstrepen het lage aerodynamische profiel. Elke centimeter van deze wagen is echt ontworpen om een opwindende rij-ervaring op te leveren.

UITZONDERLIJK VEELZIJDIG

Een auto die speciaal aangepast is aan uw rijstijl, maar die ook perfect voldoet aan alle gebruikelijke vereisten.

 

Voldoende ruimte

Het interieur is groter gemaakt om veel beenruimte en meer hoofdruimte te bieden, en om een open en ruim gevoel te creëren in de Civic.

Wijd open

Het glazen dak biedt een panoramisch uitzicht van binnenuit. Maak het open en breng meer van buiten naar binnen, dag en nacht.

One Touch

Door gewoon op een knop op het stuurwiel te drukken, kunt u alle rij-informatie weergeven op het Driver Information Display en belangrijke berichten en meldingen bekijken.

Stevig houvast

De elektrische handrem met Automatic Brake Hold laat de motor stationair draaien. Het is dus niet nodig om de parkeerrem manueel in te schakelen of om het rempedaal in te drukken. Als u verder wilt rijden, drukt u gewoon het gaspedaal in.

Het juiste klimaat

Climate control bewaakt op intelligente wijze de airco-uitvoer om de verschillende temperatuurinstellingen voor bestuurder en passagier te behouden. Zelfs als de buitentemperatuur schommelt, blijft u binnen toch altijd comfortabel.

KLAAR VOOR ALLES

De Civic heeft natuurlijk een pittig en sportief uiterlijk. De wagen biedt echter ook een comfortabel interieur met uitzonderlijk veel binnenruimte. U zult versteld staan van het laadvolume (478 liter) van een Honda Civic.

HIJ RIJDT ZOALS HIJ ERUITZIET

Superefficiënte motoren en een lichter chassis om u de ultieme controle te geven.

Onze nieuwste Civic levert de prestaties die perfect passen bij zijn sportieve looks. U kunt kiezen tussen twee verfijnde benzinemotoren, de krachtige 182 pk 1.5 VTEC Turbo en de efficiënte 126 pk 1.0 VTEC Turbo, en onze pittige 120 pk 1.6 i-DTEC diesel. Elke motor biedt in ieder geval een bijzonder opwindende rijervaring.

 

Kies uw eigen tempo

De Civic 5-deurs biedt de rijervaring die perfect bij u past. Voor liefhebbers van een handgeschakelde transmissie heeft de Civic 5-deurs een soepele 6-versnellingsbak die sportief en precies schakelt tussen alle versnellingen.

Rustig rijden

Bij de benzinemodellen is de 7-traps CVT automaat vooral geschikt voor het ontspannen rijden. U krijgt een krachtige en lineaire acceleratie, en als u echt in een sportieve stemming bent, kunt u de schakelpeddels aan het stuurwiel gebruiken om het gevoel te krijgen dat u in een raceauto zit.

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

Nieuws

 

#
Dit jaar viert Honda het 50-jarig bestaan van zijn iconische Civic. De Civic is ontwikkeld als een ‘auto voor de wereld’, en sinds het model voor het eerst werd gelanceerd in 1972 zijn er meer dan 27,5 miljoen modellen verkocht in 170 landen. Nu de…
#
De nieuwe Honda Civic Type R - deze zomer beschikbaar!

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...