• slide

    NIEUWE HONDA-MODELLEN: OP WEG NAAR EEN KOOLSTOFARME TOEKOMST!

Honda's elektrificatierit gaat door!

Ontdek onze toekomstgerichte modellen en help ons op weg naar een klimaatneutrale wereld!

Honda heeft als wereldwijde doelstelling om tegen 2050 volledig klimaatneutraal te zijn, en we zijn vastberaden om dit doel te bereiken. Met ons reeds volledig geëlektrificeerde assortiment, inclusief de nieuwste hybride Civic, gaan we een nieuwe fase in van ons elektrisch mobiliteitsaanbod in Europa.

En dat is nog niet alles! We hebben groot nieuws: we lanceren maar liefst drie nieuwe SUV's! Maak kennis met de volledig elektrische e:Ny1, een baanbrekende elektrische SUV die je verwachtingen zal overtreffen. Daarnaast introduceren we de hybride ZR-V en de CR-V, die beschikbaar zal zijn als zowel hybride als plug-in hybride. Met deze nieuwe modellen brengen we de elektrische revolutie naar het SUV-segment.

Bij Honda zijn we vastbesloten om elke stap naar een duurzame toekomst te zetten. Sluit je aan bij onze missie en ontdek de opwindende mogelijkheden van elektrisch rijden met Honda!

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...