Honda SENSING-functies

Waarborgt de veiligheid van u, uw passagiers en andere verkeersdeelnemers

Cross Traffic Monitor

Tijdens het achteruitrijden kan het systeem aan beide zijden naderende voertuigen detecteren en voor dreigend gevaar waarschuwen.

 

Verkeersbordherkenning

Kan de maximumsnelheid bepalen door verkeersborden te identificeren. Geïdentificeerde verkeersborden worden weergegeven op de Driver Information Interface of het head-up-display.

 

Intelligente snelheidsbegrenzer

De maximumsnelheid van het voertuig wordt afgestemd op de snelheidslimiet die is gedetecteerd door de verkeersbordherkenning.

 

Collision Mitigation System

Er wordt automatisch geremd als er een risico op een frontale botsing bestaat, waardoor de ernst van de impact wordt geminimaliseerd.

 

Koplampen met automatisch grootlicht

Schakelt automatisch van grootlicht naar dimlicht als er een tegemoetkomend voertuig of een voertuig voor u wordt gedetecteerd.

 

Road Departure Mitigation

Als uw auto van de weg raakt, zal het systeem subtiele correcties toepassen om uw auto weer veilig op de weg te krijgen. Onder bepaalde omstandigheden zal het systeem automatisch remmen.

 

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

Nieuws

 

#
Honda's volgende generatie Civic Type R heeft een nieuw rondetijdrecord gevestigd voor een auto met voorwielaandrijving op het wereldberoemde Suzuka Circuit in Japan. De auto vestigde een tijd van 2 minuten 23,120 seconden* op het 5,8 km lange…
#
Honda's nieuwe HR-V e-HEV compacte SUV, NT1100-motorfiets, ADV350 'adventure' scooter en EU32i-generator hebben allemaal de Red Dot Award in de wacht gesleept: 'Product Design 2022' – de eerste keer voor Honda om deze prijs te ontvangen voor alle…

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...