• slide

carrosserie

INCLUSIEF GARANTIE

Bij Leo Peeters kunnen wij alle carrosserie-werken uitvoeren. De expertise van de wagen zal bij ons ter plaatse gebeuren. Uw wagen wordt hersteld door onze gekwalificeerde, professionele technici in de carrosserie- en spuitafdeling welke uitgerust zijn met de meest geavanceerde hulpmiddelen en apparatuur. Uw auto zal hersteld worden volgens de door Nissan goedgekeurde reparatiemethodes.

GARANTIE OP ONZE REPARATIES !

We geven garantie op onze reparaties, zodat u volledige gemoedsrust hebt. Alle originele onderdelen en accessoires genieten 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product

EEN GRATIS VERVANGWAGEN

Vraag ons naar de voorwaarden.

ERKEND Honda CONCESSIEHOUDER

Hét adres voor uw Nissan onderhoud

OPGELEIDE TECHNICI

Onze technici worden geschoold met de beste cursussen.

Onze technici staan ook klaar om u te helpen met alle kleine beschadigingen zoals krassen en deuken. Ze zijn opgeleid in de nieuwste technieken voor het verwijderen van kleine deuken, spotreparaties en reparaties aan lichtmetalen velgen, interieur- of koplampen. Hierbij bieden ze u een snelle en kosteneffectieve oplossing om uw auto weer in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.

Heeft u een kleine schade aan uw voorruit, negeer deze best niet omdat het zich kan ontwikkelen tot scheuren die volledige vervanging van de voorruit noodzakelijk maakt. De voorruit is een belangrijk veiligheidsonderdeel van uw auto.

Daarom wordt tijdens de technische keuring van uw voertuig een controle van de vooruit geleverd. Wij als Honda-dealer zijn uitgerust en getraind om de noodzaak voor een auto reparatie of vervanging te identificeren en deze met minimaal ongemak voor u uit te voeren.

Onze reparaties worden snel uitgevoerd en laten vrijwel geen zichtbare sporen achter. Als de schade te groot is of zich in een cruciaal gebied bevindt, zullen onze technici de voorruit vervangen met een voorruit van exact dezelfde specificaties en met minimale uitvaltijd voor uw voertuig.

Onze Honda-adviseurs zullen ook namens u contact opnemen met de autoverzekeringsmaatschappij en alle administratieve rompslomp regelen om u zo snel mogelijk weer op de weg te krijgen.

Nieuws

 

#
PROFICIAT Royal Ombrage Hockey Club met jullie nieuwe Honda E:NY1 Elegance! 🤩 Wij hopen dat deze honda van Leo Peeters jullie overal naar de winst kan rijden! Succes wij supporteren alvast mee! 🥳
#
Honda zet zich in voor een koolstofarme toekomst met geavanceerde elektrische aandrijflijnen voor al onze Europese modellen

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...