• slide

    SALONCONDITIES: Geniet nu kosteloos van 5 jaar onderhoud, garantie en assistance op elke nieuwe Honda SUV

    Deze actie loopt van 15-12-2023 tot en met 31-01-2024


SALONCONDITIES: GENIET NU KOSTELOOS VAN 5 JAAR ONDERHOUD, GARANTIE EN ASSISTANCE OP ELKE NIEUWE HONDA SUV.

ERVAAR GEMOEDSRUST MET HONDA CARE

Onze intern opgeleide Honda technici staan de komende jaren immers in voor het onderhoud van uw wagen en houden hem in topconditie. Alle kosten van het door de constructeur voorgeschreven onderhoudsprogramma zijn inbegrepen, inclusief uurloon en voorziene onderdelen, excl. slijtage onderdelen. Het Honda Care serviceplan, dat is zorgeloos genieten van uw Honda. Met 5 jaar onderhoud en Honda Assistance bent u gedekt in iedere situatie, zelfs buiten de landsgrenzen.

VOORDELEN

Beheer uw budget: geen onvoorziene onderhoudskost. 

Sta er nooit alleen voor bij pech onderweg: wij nemen de assistance bijstand voor uw voertuig in heel Europa voor onze rekening en dit 24u, 7 op 7.

Meerwaarde bij doorverkoop: verhoog uw kans op een interessante prijs dankzij een goed onderhouden voertuig door een Honda gecertificeerde technieker.

KENMERKEN

Type: onderhoudscontract

Duurtijd: 5 jaar

Kilometers: gelimiteerd tot 100.000 km

Dekking: alle onderhoudskosten (exclusief slijtage onderdelen) die voorzien zijn in het door de constructeur geplande onderhoud.

Jaarlijkse check-up via het Honda eVHC programma inbegrepen.

BESCHERM UW INVESTERING

Reparaties worden met originele Honda-onderdelen uitgevoerd met Honda Care. Bovendien heeft het een positief effect op de toekomstige inruilwaarde van uw auto.

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...