HONDA JAZZ E:HEV

De Honda Jazz en Jazz Crosstar leveren een volledig hybride ervaring door hun unieke e:HEV-aandrijflijn met drie modi. Deze zelfopladende reeks is dynamisch en efficiënt en combineert responsieve prestaties met zeer veel stijl.

Catalogusprijs
€ 24.170

De Honda Jazz is een volledig hybride auto. Wanneer u op het gaspedaal duwt, levert deze, in tegenstelling tot een milde hybride, dynamische geëlektrificeerde prestaties.

Voel het verschil

Er is niets beter dan het gevoel van het rijden in een Honda-hybride. Tientallen jaren ervaring met hybride motoren en de technische bekwaamheid van het e:HEV-systeem van Honda betekent dat onze volledig hybride auto's kunnen draaien op stille elektrische kracht wat met een milde hybride niet mogelijk is. De nieuwe Jazz levert uitstekende geëlektrificeerde prestaties en reële besparingen.

Geen stopcontact nodig

Honda e:HEV volledig hybride auto's zijn zelfladend, en halen vermogen uit de verbrandingsmotor en uit regeneratief remmen. Er is geen netstroomvoorziening nodig, waardoor u tijd en gedoe bespaart.

Efficiënter

De Jazz kan tot 864 km* rijden op een volle tank en haalt een CO2-uitstoot van slechts 79-141 (g/km). Bovendien levert de auto deze indrukwekkende cijfers zonder in te boeten aan comfort of prestaties. *WLTP-gegevens, Jazz Executive.

Gemoedsrust

De energie van de batterij voedt niet alleen de elektromotoren om opwindende prestaties te leveren, het verlaagt uw bedrijfskosten en wordt geleverd met een garantie van 5 jaar/100.000 km voor meer gemoedsrust.

De hybride die u kan voelen

elektrische aandrijving

De elektrische aandrijving zorgt voor een ogenblikkelijke acceleratie vanuit stilstand. De energie die opgeslagen is in de batterij wordt gebruikt om de elektrische motor aan te drijven.

Hybride aandrijving

Een hybride aandrijving combineert elektrische motoren met de benzinemotor in normale rijomstandigheden om optimale prestaties en een indrukwekkende acceleratie te garanderen.

Motoraandrijving

De verbrandingsmotor van de Jazz wordt gebruikt om hogere snelheden op snelwegen aan te houden en laadt tegelijk de batterij op

Regeneratief remmen

Het regeneratieve remmen maakt gebruik van de energie die de elektrische motor genereert bij het remmen om de batterij op te laden.

KLEINE AFMETINGEN, GROTE INDRUK

Ontdek de volledig nieuwe Honda Jazz en Honda Jazz Crosstar.

Het kloppende hart van de volledig nieuwe Jazz is de nieuwe hybride aandrijving. De Honda Jazz is responsief dankzij zijn naadloze vermogensafgifte. Hij is soepel dankzij zijn geavanceerde directe transmissie en zijn verfijnde, comfortabele interieur. En hij is efficiënt dankzij de meest recente technologie die een laag emissieniveau en een hoog rendement garandeert.  U kunt dus rustig genieten van een absoluut veilige rijervaring in een wagen die optimale prestaties levert. 

Ontdek alle troeven van dichtbij

Binnenruimte

Onze Magic Seats kunnen op vele manieren worden geconfigureerd en in één eenvoudige beweging worden aangepast om meer ruimte te bieden die past bij uw levensstijl. U zult versteld staan van het laadvolume van een Jazz.

Een mooie lijn

Elk detail geeft de Jazz een eigentijdse uitstraling met een unieke persoonlijkheid. Strakke moderne lijnen die van voor naar achter lopen, worden versterkt door sculpturale LED-koplampen en achterlichten.

Een bredere blik

Het dashboard is strak en modern en heeft een duidelijk nieuw 7-inch digitaal bestuurdersdisplay en een Honda CONNECT-touchscreen van 9 inch om essentiële informatie snel en gemakkelijk te kunnen zien.

Hou uw Jazz binnen handbereik

De My Honda+ app biedt talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is.

Remote lock/unlock

Geen gedoe meer met een gewone of een elektronische sleutel. Gebruik gewoon de afstandsbedieningsfunctie van de app op uw smartphone om de deuren en de ruiten te openen en te sluiten en om uw auto te starten.

 

Honda digitale wegbijstand

De Honda wegbijstand zorgt voor extra gemoedsrust, waar u ook rijdt. Bij een aanrijding of pech wordt u onmiddellijk gecontacteerd om u gerust te stellen.

 

Autozoeker

Als u vergeten bent waar uw Jazz geparkeerd staat omdat u de omgeving niet goed kent, helpt de autozoeker van de app u om de auto te vinden.

 

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

Nieuws

 

#
Honda zet zich in voor een koolstofarme toekomst met geavanceerde elektrische aandrijflijnen voor al onze Europese modellen
#
Herziene e:HEV-aandrijflijn verbetert de rijeigenschappen en zorgt voor meer vermogen met behoud van optimale energie-efficiëntie. Nieuw Advance Sport-model introduceert exclusieve styling- en afwerkingsopties. Geüpdatet Jazz e:HEV-aanbod met een…

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...