• slide

    Volledig nieuwe ZR-V hybride

Catalogusprijs
€ 43.030

Kenmerkende stijl. Bruikbaar voor elke dag.

lorem

Premium, sportief SUV-ontwerp met een elegant silhouet en een onmiskenbare aanwezigheid op de weg

lorem

e:HEV: Krachtige en efficiënte full hybrid technologie met 184 pk vermogen en een gecombineerde actieradius tot 1000 km.

 

lorem

Ruim en veelzijdig, met 1.322 liter aan kofferruimte.

 

lorem

De cockpit focust zich volledig op de bestuurder en is uitgerust met geavanceerde technologie en een prachtig ingerichte cabine.

 

Ongeëvenaarde prestaties

De nieuwe ZR-V hybride tilt prestaties naar een geheel nieuw niveau.

Zijn geavanceerde e:HEV-aandrijflijn zorgt voor topprestaties met een laag verbruik.

Bovendien zorgen de selecteerbare rijmodi ervoor dat de nieuwe ZR-V in alle omstandigheden fenomenaal rijdt.

 

Dynamisch ontwerp

Met sportieve 18" velgen en stijlvolle LED voor- en achterlichten, geniet de ZR-V hybride een verfijnde en sterke aanwezigheid op de weg.

 

Geavanceerde technologie

De nieuwe ZR-V hybride verschijnt met de nieuwste editie van het Honda CONNECT infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto, plus een glashelder digitaal instrumentenpaneel.

De lichaamsstabiliserende voorzetels en het draadloze oplaadsysteem voor uw mobiele apparaat zorgen voor zorgeloos comfort onderweg.

 

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

Nieuws

 

#
PROFICIAT Royal Ombrage Hockey Club met jullie nieuwe Honda E:NY1 Elegance! 🤩 Wij hopen dat deze honda van Leo Peeters jullie overal naar de winst kan rijden! Succes wij supporteren alvast mee! 🥳
#
Honda zet zich in voor een koolstofarme toekomst met geavanceerde elektrische aandrijflijnen voor al onze Europese modellen

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...