• slide

    New Civic e:HEV

    De hybride voor echte bestuurders

Catalogusprijs
Vanaf € 32.740

Gloednieuwe Civic e:HEV

De volledig nieuwe Civic e:HEV, die in het najaar van 2022 op de markt komt, is een sportieve, zelfopladende, volledig hybride hatchback die de legendarische dynamiek, het design en de technologie van de Civic aanvult met een indrukwekkend, elektrisch vermogen. 

Voel het e:HEV verschil

De e:HEV hybride aandrijflijn is de perfecte combinatie van prestaties en efficiëntie, waarbij naadloos naar de juists modus wordt overgeschakeld om telkens weer een uitstekende rijervaring te garanderen. Ontdek zijn ogenblikkelijke elektrische acceleratie en zijn soepele, verfijnde hybride vermogen. De e:HEV hybride technologie maakt van de nieuwe Civic een auto voor echte bestuurders.

Strak en modern design

De gloednieuwe Civic verrast u met een opvallend gestroomlijnd en sportief silhouet.  Het vastberaden exterieur en de ononderbroken oppervlakken creëren een frisse, dynamische stijl. Details zoals de 18" lichtmetalen velgen en het handige fastback design maken zijn aantrekkelijke uiterlijk compleet.

c0.jpg

Een boeiende rijervaring

De gloednieuwe Civic straalt vertrouwen uit dankzij zijn soepele besturing en zijn stabiliteit in de bochten. Passagiers zullen genieten van een rustige en comfortabele rijervaring.

 

c1.jpg

Hoogwaardig interieurdesign

De Civic biedt een uitstekend zicht rondom met een aangenaam interieurgevoel. Een gestroomlijnd en stijlvol dashboard, stoelen die de vorm van de rug volgen en duidelijke en intuïtief geplaatste bedieningselementen zorgen voor een comfortabele en veilige rit.

c2.jpg

Blijf geconnecteerd met uw wereld

Het 9" touchscreen van het Honda CONNECT infotainmentsysteem is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het ergonomische en intuïtieve ontwerp. Geniet van smartphone-integratie met Android Auto en Apple CarPlay®. Sommige versies worden geleverd met draadloos opladen en een audiosysteem van topkwaliteit met twaalf hifi Bose® luidsprekers.

c3.jpg

Ontworpen om u veilig te houden

Bij het ontwerp van de gloednieuwe Civic werd ook veel aandacht besteed aan de veiligheid. Hij is uitgerust met 10 airbags, onder meer vooraan in het midden en aan de knieën van de bestuurder. Hij beschikt ook over de nieuwste Honda SENSING geavanceerde rijhulptechnologie om het rijden aangenamer te maken en om u veilig op de weg te houden.

Krijg alle primeurs

Vul uw gegevens in om meer nieuws te krijgen over de lancering van de Honda Civic e:HEV hatchback in het najaar van 2022.

Hou me op de hoogte

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

Nieuws

 

#
Honda zet zich in voor een koolstofarme toekomst met geavanceerde elektrische aandrijflijnen voor al onze Europese modellen
#
Herziene e:HEV-aandrijflijn verbetert de rijeigenschappen en zorgt voor meer vermogen met behoud van optimale energie-efficiëntie. Nieuw Advance Sport-model introduceert exclusieve styling- en afwerkingsopties. Geüpdatet Jazz e:HEV-aanbod met een…

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...