HONDA HR-V E:HEV

Ontdek de gloednieuwe Honda HR-V e:HEV. Een energieke, zelfopladende hybride die een dynamische rijervaring garandeert dankzij een unieke en intelligente e:HEV aandrijflijn.

Catalogusprijs
€ 33.145

Een zelfopladende hybride gebouwd voor een nieuwe generatie van milieubewuste bestuurders

Vermindering van de uitstoot

Een hybride produceert minder vervuilende stoffen en met een uitstoot van slechts 122 g/km zet de HR-V een nieuwe stap in de richting van een koolstofarme samenleving.

Geen stopcontact nodig

De HR-V laadt zichzelf op door stroom op te wekken terwijl u rijdt. U vermijdt dus het soms vervelende zoeken naar een oplaadstation.

 

Lager brandstofverbruik

Met de HR-V met de e:HEV aandrijflijn komt u veel verder voor veel minder. Met een volle tank rijdt u tot 740 km.

 

Gemoedsrust

De batterij levert energie om uw kilometerkosten te verlagen. U krijgt een garantie van *5 jaar of 100.000 km op deze batterij. *Afhankelijk van wat eerst wordt bereikt.

 

De hybride die u kan voelen

elektrische aandrijving

De elektrische aandrijving zorgt voor een ogenblikkelijke acceleratie vanuit stilstand. De energie die opgeslagen is in de batterij wordt gebruikt om de elektrische motor aan te drijven.

Hybride aandrijving

Een hybride aandrijving combineert elektrische motoren met de benzinemotor in normale rijomstandigheden om optimale prestaties en een indrukwekkende acceleratie te garanderen.

Motoraandrijving

De verbrandingsmotor van de Jazz wordt gebruikt om hogere snelheden op snelwegen aan te houden en laadt tegelijk de batterij op

Regeneratief remmen

Het regeneratieve remmen maakt gebruik van de energie die de elektrische motor genereert bij het remmen om de batterij op te laden.

Maak het echt

Tijdens de HR-V AR-ervaring zit u in uw eigen persoonlijke showroom om het model van uw voorkeur te bekijken. U kunt ook op uw smartphone of tablet schakelen tussen binnen en buiten, inzoomen, draaien en van kleur veranderen.

 

Ervaar de HR-V in AR

De details maken het verschil

 

Honda CONNECT

Als uw smartphone geconnecteerd is, geeft ons infotainmentsysteem, met Android AutoTM en Apple CarPlay, al uw apps weer op het 9" scherm. U hebt dan alleen een snelle blik nodig.

Wifi onderweg

Het lichte, ruime interieur van de HR-V is ook een *Wifi hotspot. U en uw passagiers kunnen dus overal geconnecteerd blijven. *Abonnement nodig

 

Een frisse luchtstroom

U en uw passagiers ademen altijd een gezonde lucht in tijdens het rijden. Ons nieuwe luchtverversingssysteem creëert immers een frisse luchtstroom in de auto.

 

Zie wat u niet ziet

De HR-V weet wanneer er regen in de lucht hangt en schakelt automatisch de ruitenwissers in. Hij is ook uitgerust met parkeersensoren voor en achter om vol vertrouwen te kunnen parkeren.

 

Extra zintuigen

De HR-V weet wanneer er regen in de lucht hangt en schakelt automatisch de ruitenwissers in. Hij is ook uitgerust met parkeersensoren voor en achter om vol vertrouwen te kunnen parkeren.

Comfortabel rijden

De hoogwaardige, half synthetisch lederen en stoffen zetels van de HR-V zijn afgewerkt met een uniek stikselpatroon. De voorzetels zijn bovendien verwarmd om u een extra comfort te geven.

 

Hou uw HR-V e:HEV binnen handbereik

De My Honda+ app biedt talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is.

 

REMOTE LOCK/UNLOCK

Geen gedoe meer met een gewone of een elektronische sleutel. Gebruik gewoon de afstandsbedieningsfunctie van de app op uw smartphone om de deuren en de ruiten te openen en te sluiten en om uw auto te starten.

 

HONDA DIGITALE WEGBIJSTAND

De Honda wegbijstand zorgt voor extra gemoedsrust, waar u ook rijdt. Bij een aanrijding of pech wordt u onmiddellijk gecontacteerd om u gerust te stellen.

 

Autozoeker

Als u vergeten bent waar uw HR-V geparkeerd staat omdat u de omgeving niet goed kent, helpt de autozoeker van de app u om de auto te vinden.

 

BEREKEN UW INRUILPRIJS

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

Nieuws

 

#
PROFICIAT Royal Ombrage Hockey Club met jullie nieuwe Honda E:NY1 Elegance! 🤩 Wij hopen dat deze honda van Leo Peeters jullie overal naar de winst kan rijden! Succes wij supporteren alvast mee! 🥳
#
Honda zet zich in voor een koolstofarme toekomst met geavanceerde elektrische aandrijflijnen voor al onze Europese modellen

 

Sluit venster

U heeft gekozen voor
* Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Honda-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.
Please wait...